Juridische, technische en commerciële vertalingen

Arabic Translations Belgium is uw partner in het vertalen van juridische, technische of commerciële documenten van en naar het Nederlands, Engels en Arabisch. Arabic Translations Belgium werkt niet alleen voor bedrijven of zelfstandigen, ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Onder juridische teksten vallen onder meer officiële aktes, getuigschriften, testamenten en andere documenten met een wettelijk karakter. Arabic Translations Belgium levert beëdigde documenten af die gecertificeerd zijn door de rechtbank.

Ook voor technische teksten, zoals bouwkundige documenten, veiligheidsinstructies, handleidingen of gebruiksaanwijzingen, kunt u bij Arabic Translations Belgium terecht. Afhankelijk van de thematiek worden gespecialiseerde vertalers ingeschakeld die de specifieke terminologie beheersen.

Commerciële documenten, en bij uitbreiding alle documenten die te maken hebben met handel, kunnen door ons vertaald worden. Of het nu gaat om contracten, jaarverslagen, brochures of advertenties, wij zorgen niet enkel voor een vertaling, maar kunnen het document ook in de gevraagde lay-out afleveren.

Arabic Translations Belgium

Bredabaan 181 bus 1, 2170 Merksem

info@arabictranslations.be

+32 475 43 89 08

BTW BE 0895.941.587

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING DOOR BRANDWOLVES.BE