Over Arabic Translations Belgium.

Mijn naam is Boushra Ezzideen. Ik ben een Belgische van Libanese afkomst, maar ben geboren in Sierra Leone. Of het zo voorbestemd was, weet ik niet, maar die drie regio's zijn uiteindelijk wel mijn vakgebieden geworden.

Ik heb zowel in België als in Libanon gestudeerd, maar heb me ook bijgeschoold in Engeland. Daardoor ben ik, naast het Nederlands en het Engels, een expert in het klassieke Arabisch en in de dialecten van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Maar ook het Krio uit Sierra Leone behoort tot mijn expertise.

Als beëdigd vertaler-tolk heb ik intussen meer dan 18 jaar ervaring, zowel wat het schriftelijk vertalen als het (telefonisch) tolken betreft. U kunt bij mij terecht voor simultaan tolken in het Nederlands, Engels en Arabisch.

Ik werk voor rechtbanken, politiediensten en de federale overheidsdienst justitie. Maar daarnaast krijg ik ook opdrachten van het Commissariaat Generaal voor Vluchtelingen en Staatlozen en de dienst Vreemdelingenzaken. Verder mag ik het Europese Parlement in Brussel en de VRT tot mijn klanten rekenen.

Niet alleen openbare instellingen doen een beroep op mijn diensten, ook bedrijven kunnen bij mij terecht. Omdat ik een beëdigd vertaler-tolk ben, kan ik gelegaliseerde vertalingen in bijvoorbeeld het Nederlands, Engels of Arabisch afleveren, wat voor juridische documenten of contracten een grote meerwaarde betekent. Maar ook opdrachten voor particulieren neem ik graag aan.

Ik werk als zelfstandige, maar kan rekenen op een team van vertalers voor grotere opdrachten. Afhankelijk van de aard van het document kan ik tot 3000 woorden per dag vertalen. Vertalingen en proeflezingen gebeuren door ervaren native speakers die naar hun moedertaal vertalen. Het resultaat lever ik af zoals de klant het vraagt, dat kan een meertalige desktop publishing zijn, maar ook een inDesign-bestand of een drukklare pdf.

Wat de opdracht ook is of van wie die ook komt, ik sta garant voor een snelle, efficiënte en professionele dienstverlening, waarbij afgesproken deadlines nagekomen worden. Documenten die u me toevertrouwt, worden met de nodige discretie behandeld.

Wilt u een offerte? Mail me dan uw tekst en ik bezorg u een vrijblijvende prijsaanbieding met een indicatie over de levertermijn.

Arabic Translations Belgium

Bredabaan 181 bus 1, 2170 Merksem

info@arabictranslations.be

+32 475 43 89 08

BTW BE 0895.941.587

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING DOOR BRANDWOLVES.BE